Adil Öksüz'ün ismi 3217 numaralı sandıkta

15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri imamı olduğu değerlendirilen firari Adil Öksüz’ün adının, yarın yapılacak referandumda İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki Kısıklı Ortaokulu’nda bulunan 3217 numaralı sandık listesinde olduğu ortaya çıktı

15 Nisan 2017 Cumartesi 17:00
Adil Öksüz'ün ismi 3217 numaralı sandıkta

Milliyet'ten Türker Karapınar'ın haberine göre; Akıncı iddianamesinde, firari Adil Öksüz'ün, darbe girişiminden önce FETÖ'nün sivil imamları ile birlikte aynı uçakla birden çok kere ABD'ye gittiği, darbe girişiminde yer aldıkları iddiasıyla tutuklanan şüpheli subaylarla birlikte Ankara'da çok sayıda toplantı yaptığı, toplantılarda darbe girişiminin planlamasının yapıldığı kaydedildi.

ADİL ÖKSÜZ'LE İLGİLİ YENİ BİLGİ

Bazı siyasetçilerin açıklamalarına göre yurt içinde olduğu, iddia edilen Adil Öksüz'le ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Buna göre, yarınki Anayasa değişikliğine ilişkin yapılacak halk oylamasında ikâmet adresi İstanbul'un Üsküdar ilçesi Kısıklı mahallesi olan Öksüz'ün oy kullanacağı sandığın da, Kısıklı Ortaokulu'nda, 240 sıra numarası ile 3217 numaralı sandık olduğu öğrenildi. Öksüz'le aynı sandıkta akrabaları A.Ö. ve R.H.Ö.'nün de oyunu kullanacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Adil öksüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.