AK Parti Ankara Gençlik Kollarında bayrak değişimi

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş tensipleriyle Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın destekleriyle Ankara Gençlik Kolları Başkanlığına “Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Yıldız” getirildi

04 Mart 2020 Çarşamba 11:34
AK Parti Ankara Gençlik Kollarında bayrak değişimi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan tarafından geçtiğimiz haftalarda görevlendirilerek AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı olarak çalışmalarına başlayan Burak Yıldız Gençlik Kolları’nda görev almak isteyenler için oluşturulan online başvuru formu ile müracaatta bulunan gençlerle gerçekleştirilen birebir görüşmelerin ardından yeni yönetimini oluşturdu.

Ak Parti Ankara İl Gençlik Kollarına atanan Burak Yıldız’ın başkanlığındaki yeni yönetim ve yürütme kurulu26 Şubat 2020 tarihinde  belirlendi ve ilk toplantıya İl Başkanı Hakan Han Özcan’da katılımı ile gerçekleştirdi.

Önümüzdeki dönemde birlikte büyük bir özveri ile çalışacakları ve yönetim kurulu listesini açıklarken titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Yıldız" AK Parti kadrolarında birlikte çalışacağımız yönetim kurulu üyesi dava arkadaşlarımı tebrik ederim. Yeni yönetim Ankara’mıza  hayırlı olsun"dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.