AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ ASUMAN ERDOĞAN’DAN YAVAŞ’A TEPKİ"

AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan"4 buçuk yıldır halka hizmet etmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibi patlayan su borularını bile değiştirmekten aciz" dedi.

18 Ağustos 2023 Cuma 09:37
AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ ASUMAN ERDOĞAN’DAN YAVAŞ’A TEPKİ"

AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, “Dün akşam gece 03.00 saatlerinde ana su borusu patlamış. Boşa akan suyu gören mahalleliler Muhtar ile birlikte durumu bildirmek için ABB’yi aramışlar. Ancak telefonu açan şahıs, ‘Kardeşim siz hiç uyumaz mısınız? Bir sakin olun sabah olduğunda geliriz’ diyerek muhtarı ve vatandaşları terslemiş. Mahalle ABB’nin ilgisizliği yüzünden sabaha kadar sular altında kaldı. Mahalleli sabaha kadar su ile uğraşmak zorunda kaldı. Akan sular yüzünden asfalt çöktü. Dün gece 03.00’dan beri insanlara su verilmezken öğlen 15.00’da insanlara su verildi. 12 saat su boşa aktı.” dedi.

“YAVAŞ VATANDAŞI SUSUZLUĞA MAHKUM ETMEK İÇİN EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”
Etkili olan sıcaklardan dolayı yoğun bir şekilde hissedilen kuraklık yüzünden insanlarımız zaten zor günler geçiriyor. Bir de üstüne böyle bir durumun yaşanması kabul edilemez. Küresel ısınmanın hüküm sürdüğü dünyamızda ASKİ, gerekli çalışmayı yapmak yerine patlayan boruları bildirmek için arayan vatandaşı azarlıyor. CHP'li belediyeler vatandaşı çağdışı susuzluğa mahkum ederken Ankara'mızın CHP'li belediye başkanı da aynı yolda ilerliyor. Yavaş ve ekibinin halka gösterdiği bu davranış Genel seçimlerin intikamını almaktan başka bir şey değildir. 4 buçuk yıldır halka hizmet etmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibi patlayan su borularını bile değiştirmekten aciz.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.