AK Parti'nin Ankara için liste başı adayları kim olacak?

24 Haziran seçimlerine günler kala Ankara'da milletvekilliği adaylığı için bazı isimler ön plana çıkıyor. Ankara Bölgelerinde ön plana çıkan isimler kimler? Ankara halkı kimi istiyor? İşte Ankara kulislerinde 27. Dönem milletvekilliği için dolaşan isimler...

12 Mayıs 2018 Cumartesi 10:17
AK Parti'nin Ankara için liste başı adayları kim olacak?

24 Haziran seçimlerine günler kala Başkent'te güçlü isimler ön plana çıkıyor. Ankara halkının yapılan hizmetleri göz önünde bulundurarak milletvekili olarak görmek istedikleri isimlerde kulaktan kulağa yayılıyor.

Bu isimlerden ilki Nedim Yamalı..

Eski AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı 1961’de Edirne’de doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Saime’dir. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu.

2001 yılında AK Parti Ankara İl Başkanlığı kurucuları arasında yer aldı. 2001-2003 yılları arasında Ankara İl Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyeliği ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı yaptı. Çeşitli STK’larda aktif görev aldı. SERVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını halen yürütmektedir. 2014 yılı Haziran ayından itibaren AK Parti Ankara İl Başkalığı görevini sürdürmektedir. Mezuniyetiyle birlikte özel kliniğinde başladığı mesleki hayatına devam etmektedir. AK Parti Ankara İl Başkanı Diş Hekimi Mustafa Nedim Yamalı Çok İyi derecede İngilizce bilmektedir. Nedim Yamalı evli olup iki çocuk babasıdır.

AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde ön plana çıkan bir isim de Osman Karaaslan.. Osman Karaaslan özellikle Gölbaşı bölgesine yaptığı hizmetlerle bölge  halkın saygısını kazanmış bir isim. 

Osman Karaaslan 6 yıllık AK Parti Gölbaşı ilçe başkanlığı döneminde AK Parti ve Gölbaşı için çalışan Karaaslan "Hep birlikte yeni hedeflere" sloganıyla milletvekili olma yolunda ilerliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.