Alparslan " Cumhurbaşkanımız Halkla İyi İletişim Kuruyor"

Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alaprslan Kon Tv Ankara Konuşuyor Programının Konuğu oldu.

28 Aralık 2017 Perşembe 12:37
Alparslan " Cumhurbaşkanımız Halkla İyi İletişim Kuruyor"

Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan KONTV Ankara Konuşuyor Programında gündeme dair soruları yanıtladı. Alparslan Kudüs, başta olmak üzere dış politikada önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, " Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir" dedi.

Alparslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın sorunlarını birebir dinlediğini vurgulayarak " Cumhurbaşkanımız halkı birebir dinlediği için bu kadar başarılı" dedi.

Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan "Siyaset asla eskisi gibi olmayacak, millettten kopuk bir siyaset anlayışımız hiç olmadı bundan sonra da olmayacak. Ak Parti gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyor" dedi. 

Alparslan , Ekonomi alanında da büyüme hedeflerinin çok üzerinde gerçekleştiğinin altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.