ANADOLU AJANSINA GÜVENİMİZ TAMDIR

31 Mart seçimleri sonrası yine daha önceki seçimlerde olduğu gibi Anadolu Ajansı belli kesimler tarafından hedef alınmıştır.

03 Nisan 2019 Çarşamba 11:26
ANADOLU AJANSINA GÜVENİMİZ TAMDIR

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan BURHAN konuya ilişkin bir açıklama yaparak AA’na desteklerini ifade etmiştir.

“Seçim sonuçlarını anında ve doğru verilerle bizlere ulaştıran Anadolu Ajansının yurdun dört bir tarafından büyük bir özveri ve emekle yayınladıkları verilere ve haberlerine güvenimiz tamdır. Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan Anadolu Ajansının yıpratılmasına müsaade etmeyiz.

Yıllardır İnsanlar arasında nefret duyguları oluşturacak; korkuya, kaosa, düşmanlığa, paniğe ve yılgınlığa neden olacak her türlü yayın ve yaklaşımlardan uzak duran, toplumu şiddete, teröre, etnik ayrımcılığa sevk edecek veya halkı sınıf, ırk, dil, inanç, cinsiyet ve bölge farkı gözeterek kin ve düşmanlığa yöneltecek yayın yapmayı reddeden, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi ile özdeşleşmiş ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş olan güzide kurumumuzun yıpratılmasını Anadolu Yayıncıları olarak asla kabul etmiyoruz.

Son günlerde Anadolu Ajansı yıpratılmaya çalışılmaktadır. Cumhuriyetimizin en güzide kuruluşu olan Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen ajanslarından biri olan ve bir dünya markası Anadolu Ajansını da yıpratmak kimseye fayda vermeyecektir. Anadolu Ajansı saygın güvenilir şeffaf ve etkili bir kuruluşumuzdur.

Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Anadolu Ajansı’nın faaliyetlerini destekliyor saygılar sunuyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.