Ankara'da Seçimler Yenilenecek Mi?

AK Parti, Ankara’nın tüm ilçelerinde sonuçları, Ankara İl Seçim Kurulu’na götürdü. Başkent’te geçersiz oyların sayımından sonra sonuçların iki taraf için de değişmesi seçimlere şaibe karıştığını gün yüzüne çıkardı. Oyların kaydırıldığı haberleri de cabası… Başkentli vatandaşlar ise Ankara’da yeniden seçim istiyor….

06 Nisan 2019 Cumartesi 10:09
Ankara'da Seçimler Yenilenecek Mi?

Ankara'da 31 Mart Yerel Seçimleri yenilenecek mi?  Başkent kulislerinde ve sokakta bu soru soruluyor.  AK Parti’nin itirazı üzerine sayılan geçersiz oyların sonuçları etkilemesi, oy kaydırma yapılması ve seçimlere şaibe karıştığı iddiası vatandaşları yeniden seçim yapılsın görüşünde birleştiriyor. Ankara’da AK Parti 25 İlçenin tamamında sonuçlara itiraz etti. Vatandaş ise verdiği oya sahip çıkmak istiyor. Seçimler yenilensin çağrısı özellikle başkentte vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.