Ankara’da feci kaza! Otomobil kamyona arkadan çarptı: 1 ölü

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde park halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarpan otomobil sürücüsü yaşamını yitirdi.

15 Nisan 2024 Pazartesi 13:31
Ankara’da feci kaza! Otomobil kamyona arkadan çarptı: 1 ölü

Kaza, Ankara-Konya yolu Gölbaşı istikametinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sedat Çakmak (29)  yönetimindeki 06 DUM 858 plakalı otomobil, 06 GA 0755 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisiyle sürücü, hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, sürücü Sedat Çakmak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çakmak'ın cesedi cenaze aracıyla morga kaldırılırken, otomobil ise çekiciyle götürüldü.

Kazanın görgü tanıklarından Sefer Kocabay, “Ofiste çalışırken ’güm’ diye bir ses geldi. Camdan dışarı baktığımda araba kamyona çarpmıştı. Duman çıktı. Hemen gittik baktık şoför ölmüştü sanırım. Hareketsiz bir şekilde yatıyordu. Gördüğüm kadarıyla fren izi yoktu. Frensiz bir şekilde çarpmış. Arabanın ibresi takılı kalmış” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.