ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner ABB Başkanı Mansur Yavaş’a “Bu yanlıştan vazgeçin” Dedi

09 Temmuz 2020 Perşembe 10:50
ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner ABB Başkanı Mansur Yavaş’a “Bu yanlıştan vazgeçin”  Dedi

ANKESOB, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a çağrıda bulunarak taksicilerle ilgili yanlış karardan vazgeçmeleri gerektiğini iletti.

Son günlerde Ankara’daki taksiciler ve Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan gerilimle ilgili sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a çağrıda bulunan ANKOSOB Başkanı Mehmet Yiğiner mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Her fırsatta taksici esnafına iyi niyetle hizmet etmek istediğini dile getiren Sayın Mansur Yavaş’ın 2021 yılında servis araçları için uygulanan uygunluk ücretlerinin ticari taksiciler içinde uygulanması talebine ilişkin Başkanlık yazısı özellikle kendi beyanları ile çelişen tamamen tezat bir durumdur.

Şehir merkezinde ve ilçelerimizde 8 bin civarı taksici esnafımız çalışmakta araçları ise her yıl düzenli olarak muayene istasyonlarında a’dan z’ye kontrol edilmektedir. Bu kadar düzenli ve detaylı kontrollere rağmen esnafımıza birde uygunluk belgesi kamburunun eklenmesi zaten pandemi dolayısıyla yaşadığımız kazanç ve ödeme zorluklarına ek bir ödeme ve zaman kaybı külfetini de beraberinde getirmiş olacak. Şimdi bunun neresinde iyi niyet?

Pandemi dolayısıyla zaten zor şartlarda evine ekmek parası götüren tüm esnafımız adına Sayın Yavaş’a bu zor dönemde empati kurarak her fırsatta söylediği gibi esnafımızın yanında olmasını ve bu yanlış kararından biran önce vazgeçmesi gerektiğini iletiyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.