AYD BAŞKANI BURHAN: Corona Virüs, Anadolu Medyasını Kapanma Noktasına Getirdi.

19 Mart 2020 Perşembe 11:40

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yerel kanalların kapanmaması için destek istedi. Burhan Video da şu ifadelere yer verdi:

Anadolu Medyası Corona Virüs nedeniyle maddi sıkıntı içerisine girmiş bulunuyor. Bugüne kadar Anadolu Medyasına  çok büyük destekler verdiniz. Size müteşekkiriz. Ancak Corona Virüs nedeniyle resmi programlar iptal olmuştur. Kültürel programlar iptal olmuştur. Konserler iptal olmuştur. Dolayısıyla da Anadolu Medyası reklamın dışında da etkinlik bakımından da çok büyük kayıplar yaşamaktadır. O nedenle şu anda maaşları ödemede sıkıntı var. Kiraları ödemede sıkıntı var.

TÜRKSAT’ın 3 ay süre ile Anadolu Medyasının ödemelerini almamasını istirham ediyoruz. Aksi takdirde Anadolu Medyası kapanacaktır. Anadolu Medyası millidir, yerlidir bu topraklara bağlıdır. Anadolu Medyasına sahip çıkılmasını istirham ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Sinan Burhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.