Azerbaycanlı Gazeteci Şehla Aslan'a Türkiye'den anlamlı ödül

Medya Basın Federasyonu’nun 5. Geleneksel Medya Ödülleri, Ankara’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Medya Basın Federasyonu Yönetim Kurulu ve değerlendirme ekibinin yazılı ve görsel medya kuruluşlarının yayınlarını temel alarak gerçekleştirdiği ödül töreninde, gayretli çalışmaları, örnek mücadelesi ile başarılara imza atan ve kamuoyunun takdirini kazanmış siyasetçi, bürokrat, televizyon ve sanat dünyası, iş adamı ve sivil toplum kuruluşları ödüllendirildi.

20 Ekim 2023 Cuma 12:51
Azerbaycanlı Gazeteci Şehla Aslan'a Türkiye'den anlamlı ödül

Azerbaycanlı Araştırmacı Gazeteci Şehla Aslan, eğitim konusunda yazdığı yazılara ve yaptığı röportajlara göre Medya Basın Federasyonu'nun 5. Yılın Medya Ödülleri’nde “Yılın Gazetecisi” ödülüne layık görüldü.
Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından Gazeteci Şehla Aslan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Medya Basın Federasyonu tarafından düzenlenen 5. Yılın Medya Ödülleri’nde “Yılın Gazetecisi” ödülünü layık gören seçici jüriye ve muhteşem bir organizasyona imza atan Medya Basın Federasyonu Başkanı İbrahim Yaman’a çok teşekkür ederim. "
Şehla Aslan: "Türkiye benim için sadece bir devlet, Türkiyeli kardeşlerim de milletlerden bir millet değildir. Benim için Baku neyse Ankara da odur. Azerbaycan’la Türk dünyasının parlak geleceği için yapılacak daha çok iş var. Çorbada tuz misali, ben de bu yolda elimden geleni her zaman yapacağım.
Rabbim, milletimize, devletimize, birliğimize ve beraberliğimize zeval vermesin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.