Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'dan 'İstifa' Açıklaması

Belediye Başkanı Edip Uğur, "Görevimin başındayım, istifa yok" açıklamasını yaptı. Kulislerde Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’la ilgili sıkıntı yaşandığı iddia edilmişti. Uğur'un ise “İstifa etmiyorum, istiyorsanız siz görevden alın” mesajı gönderdiği, bağımsız olarak başkanlığa devam etme kararı aldığı öne sürülmüştü.

06 Ekim 2017 Cuma 13:59

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Görevimin başındayım, istifa yok" açıklamasında bulundu. Uğur, "Cumhurbaşkanı ile görüşmem olmadı" dedi.

BEŞTEPE'DEN AÇIKLAMA

Beştepe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer verildiği gözlenmiştir. Sayı Cumhurbaşkanımız, AnkaraBüyükşehir Belediyesi 

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’i CumhurbaşkanlığıKülliyesi’nde dün akşam kabul etmiş, ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI EDİP UĞUR: HANIM BİLE İNANMIYOR

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur da, dün cumhurbaşkanı ile görüşmediğini açıkladı. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçimi için Ankara'ya gelen Edip Uğur Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, İstifa etmediğini belirterek "Cumhurbaşkanımızla görüşmem olmadı. Spekülasyon yapılıyor. Hanımı bile inandıramıyorum. Bana 'Cumhurbaşkanımızla görüşmüşsün bize söylemiyorsun' diyor. Ben görevimin başındayım"dedi.

Uğur’un ise “İstifa etmiyorum, istiyorsanız siz görevden alın” mesajı gönderdiği, bağımsız olarak başkanlığa devam etme kararı aldığı öne sürülmüştü.

Uğur ise bu iddiaları yalanlamış ve "17 yıldan bu yana AK Parti'mizin bütün kademelerinde görev yapan bir nefer olarak, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığımız kutlu yolculuğumuza ilk günkü aşk ve şevk ile devam ettiğimizi milletimize saygı ile duyuruyorum" demişti.

[Ankara kulislerinde yeni iddia... Erdoğan, o başkanla da görüştü] Ankara kulislerinde yeni iddia... Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği iddia edilen 6 belediye başkanından biri olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Twitter hesabından "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı" ifadesini kaldırmıştı.

Son Güncelleme: 06.10.2017 14:10
Anahtar Kelimeler:
BalıkesirEdip Uğur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.