Barış Aydın: Şeffaflık belgesi ne oldu Mansur?

Seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana şeffaflıktan dem vuran CHP ve İyi Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş seçimlere sayılı günler kala şeffaflık kelimesini ağzına dahi almıyor.

29 Mart 2019 Cuma 13:51
Barış Aydın: Şeffaflık belgesi ne oldu Mansur?

Seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana şeffaflıktan dem vuran CHP ve İyi Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaşseçimlere sayılı günler kala şeffaflık kelimesini ağzına dahi almıyor. Sahte imzalı senet davasında tehdit içerikli mesajların ortaya çıkmasının ardından ‘şeffaflık’ ilkesini unutan Mansur Yavaş’ın tutumunu Akit’e değerlendiren AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, “Mansur Yavaş önce kamuoyunu meşgul eden iddialara doğru dürüst cevap versin, sonra şeffaflıktan dem vursun” diye konuştu. “Ülkemizde herkes her şeyin farkında” diyen Aydın, “Bizim milletimiz doğruyu, yanlışı çok iyi görüyor. İnşallah Ankara için en doğru kararı yine milletimiz verecektir. Hak yerini bulacak ve Cumhur İttifakı kazanacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.