Başbakan Yıldırım Anıtkabir'de Fatiha Okudu

Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesi önünde Başbakan Yıldırım saygı duruşunda bulundu. Fatiha suresini okudu ve saygı duruşu sonunda da ellerini yüzüne götürdü.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 10:59
Başbakan Yıldırım Anıtkabir'de Fatiha Okudu

BAŞBAKAN YILDIRIM, FATİHA OKUDU

Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesi önünde Başbakan Yıldırım, saygı duruşunda bulunurken Fatiha suresini okudu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında Yüksek Askeri Şura üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak önemli mesajlar yazdı. Başbakan mesajında "15 Temmuz şanlı tarihimizin sayfalarına bir destan olarak yazılmıştır. Milli irade tecelli ederek demokrasi zaferi olarak tarihimize geçmiştir." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

Aziz Atatürk, yüksek Askeri Şura olarak karşınızdayız. Daha müreffeh, daha adil ve daha özgür bir Türkiye için çalışmaktayız. 

şehit kanlarıyla kurulan ülkemizi daha 

15 Temmuz melun darbe girişiminde milletimizin direniş gücü bir kez daha ortaya konmuştur. bu millet bizi biz yapan değerlerini koruyacaktır. 

Asla esareti ve vesayeti kabul etmeyeceğini göstermiştir. Millet iradesinin her şeyden üstün olduğunu bir kez daha göstermiştir. 

15 Temmuz destanı tarihe geçmiştir. Ülkemiz istikrar adası olarak dimdik ayaktadır. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştireceğimiz Yüksek Askeri Şura'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Ruhunuz şad olsun. 

Yüksek Askeri Şura, Başbakan Yıldırım'ın başkanlığında, Anıtkabir ziyaretinin ardından Çankaya Köşkü'nde toplanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.