Devlet Bahçeli’den Muharrem İnce’ye tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muharrem İnce'nin Ekmeleddin İhsanoğlu için, "İkinci bir Ekmeleddin vakasına kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim" sözlerine cevap verdi.

09 Mayıs 2017 Salı 12:51
Devlet Bahçeli’den Muharrem İnce’ye tepki

MHP Lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, tutuklu olduğu FETÖ davasından tahliye edilen Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı için açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “FETÖ’yle mücadele kesintisiz sürdürülmelidir. Bu kim olursa nereye kadar uzanırsa uzansın yapılmalıdır. Kimin yakını, akrabası olursa olsun herhangi bir özel uygulama olmamalıdır. Ancak Türkiye’deki tıpa da güvenmek gerekir. Eğer değerli tıp uzmanları kişinin ölümcül bir hastalığı olduğuna karar verirse mahkeme buna saygı duyup gerekli kararı verebilir. Ancak bahsedilen kişininn öyle bir hastalığı olduğuına ilişkin bir bilgi de yoktu. Ancak bu konuda bir hata varsa da düzeltilmelidir. Aksi halde çok ayıptır, 113 bin insanın istismarı olarak anlaşılır, ben şahsen doğru bulmuyorum. Ergenekon davasında çok büyük hastalığı olan kişinin cezaevinden çıktıktan hemen sonra hayatını kaybettiği de göz önüne alınmalıdır” dedi.

İNCE’YE TEPKİ

Devlet Bahçeli Muharrem İnce’nin Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili sözlerine ise, “Siyaseti kendi çıkarları doğrultusunda istismar ediyor. Ekmeleddin Beyin nasıl aday olduğunu özellikle CHP’liler bilir önce genel başkanlarına sorsun sonra açıklama yapsın. Muharrem Bey biraz ince davransın” şeklinde cevap verdi.

İNCE NE DEMİŞTİ?

İnce, Baykal’ın Abdullah Gül’le ilgili sözlerine ilişkin de “İkinci bir Ekmeleddin vakası yaşamak istemiyor. Konuşacaklarım var ama şimdilik bu kadar yeter. İkinci bir Ekmeleddin vakasına kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim” demişti.

Son Güncelleme: 09.05.2017 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.