Erdoğan devreye girdi ve tahliye gerçekleşti!

Dünya, Suriye Doğu Guta'da bir türlü hayata geçmeyen ateşkesi beklerken ilk tahliye haberi geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yardımıyla, kuşatma altındaki Doğu Guta’dan çok sayıda sivilin tahliye edildiğini duyurdu.

28 Şubat 2018 Çarşamba 19:48
Erdoğan devreye girdi ve tahliye gerçekleşti!

Moskova’da Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BMGK’nın ateşkes kararının ardından ilk kez Doğu Guta’dan sivillerin tahliye edildiğini duyurdu. Çok sayıda sivilin, rejim kuşatması altında olduğu ve 18 Şubat’tan bu yana katliamın gerçekleştiği Doğu Guta’dan tahliye edildiğini belirten Putin, bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yardımıyla başarıldığını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.