Galatasaray Mahallesi kuruluyor!

07 Aralık 2023 Perşembe 14:07

Galatasaray Spor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında deprem bölgesine yapılacak toplam 300 konut için yapım protokolü imzalandı. Bölgeye kurulacak mahalleye "Galatasaray Mahallesi" adı verilecek.

Galatasaray Spor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında deprem bölgesine yapılacak toplam 300 konut için yapım protokolü imzalandı.

İmza töreninde konuşan Bakan Özhaseki, deprem bölgesine verdikleri destekten dolayı Galatasaray'a teşekkür ettiğini belirterek "Galatasaray Spor Kulübü bugün güzel bir işe öncülük ediyor. Umarım arkası gelir diye de temennide bulunuyorum." dedi.

Bakan Özhaseki, yardımlarından dolayı Galatasaray'a bir jest yaptıklarını belirterek, bölgedeki mahallelerden birine "Galatasaray Mahallesi" adını vereceklerini açıkladı.

Bakan Özhaseki'nin ardından konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Böyle bir hayır işine öncülük ettiği için Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ediyorum. Diğer kulüplerimizi de bu hayır işinde yarışmaya davet ediyorum. Bu yarış hepimizi çok memnun eder." diye konuştu.

Galatasaray'ın büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Özbek, "Her Galatasaraylı 20 TL bağışlasa bu konutları rahatlıkla yaparız" dedi.

Galatasaray'ın desteği ile ilk etapta; Adıyaman'da 100, Kahramanmaraş'ta 100, Hatay'da 100 konutun inşasına başlanacak.

Son Güncelleme: 07.12.2023 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.