Granada Luxury BELEK’den Zafer Bayramında Rekor Denemesi

Granada Luxury Belek’te zafer coşkusu bugüne dek denenmemiş bir rekor denemesi ile kutlanacak.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 14:15
Granada Luxury BELEK’den Zafer Bayramında Rekor Denemesi

Antalya’nın gözde turizm merkezi Belek’te yer alan Granada Luxury Belek,  Genel Müdürü Enis Özsinan önderliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda misafirleri ile birlikte rekor denemesi yapacak. Türkiye’deki en büyük yüzme havuzuna sahip olan Granada Luxury Belek, 10 bin metrekarelik havuzunda 3 bin misafiri ile 30 Ağustos’u kutlayarak rekor denemesinde bulunacak. 3 bin yerli ve yabancı turist noter huzurunda aynı anda havuza girecek. Granada Luxury Belek, çeşitli şovların da yapılacağı rekor denemesi sonrasında Guinness Dünya Rekorları’na başvuracak.

Marşlar, dans şovları ve Türk bayrağının kuleye asılmasıyla taçlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı Partisi’nde kutlamaların ritmi hiç düşmeyecek. Milliyet çeşitliliği dolayısıyla da uluslararası bir de boyutu olacak olan bu organizasyon gün boyu sürecek ve gece zafer kutlamasıyla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.