İki yüzlülüğü bırakın …

22 Nisan 2024 Pazartesi 09:27
İki yüzlülüğü bırakın …

Millethaber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ile  TV100 kanalında CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Hukukçu Ersan Şen arasında kent uzlaşısı ve İstiklal Marşı tartışması yaşandı. Ersan Şen teröre lanet olsun, şehitlerimiz gelmesin çıkışı yaptı. Bu
çıkışın samimi olmadığını belirten Sinan Burhan şehitler ve bayrak diyorsanız terör partilerine destek verenleri  kınayacaksınız.” Dedi. Burhan Şen’in iki cümlede İmamoğlu ve kent uzlaşısı yapan CHP’ye laf edemediğini belirterek. Diyarbakırda Türk Bayrağını kaldırıyorlar, Mardinde İstiklal Marşı okutmuyorlar, Atatürk’e ve Erdoğan’a hakaret ediyorlar sesiniz çıkmıyor ortada iki yüzlükük var “dedi. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’ede sert çıkan Burhan terör başı Abdullah Öcalan için doğum günü pastası kesen Dem Partilileri İstanbulda meclis üyesi yaptınız. Teröre destek verenleri meclis üyesi yapın sonrada vatan deyin kimse inanmaz ortada bir tiyatro var dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.