İş dünyasının önde gelen isimleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret etti

16 Nisan 2024 Salı 16:14
İş dünyasının önde gelen isimleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret etti

Yerel seçim sürecinin tamamlanmasının ardından seçilen isimlere hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkanların seçildikleri yerde bulunan kamu kurum ve kuruluşları da göreve gelen isimlere tebrik ziyaretlerinde bulunuyor.

İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİNDEN TİRYAKİ'YE ZİYARET

Bu kapsamda Ankara'da bulunan önemli iş dünyası kuruluşları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği,  Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayi Odası Başkanları bir araya gelerek Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Altındağ Belediye Başkanlığı görevine bir dönemin ardından gelen Tiryaki'ye yeni görev süresinde başarılar temennisinde bulunuldu.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz, ATO Başkanı Gürsel Baran ve ASO Başkanı Seyit Ardıç'tan oluşan heyeti ağırlayan Başkan Tiryaki kendisi için iyi dilek temennilerine teşekkür etti. Her iki tarafta ziyarette ortak nokta olarak Ankara'ya daha iyi hizmet edebilme hedefine vurgu yaptı. Görüşme sonrasında hatıra fotoğrafı çekinildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.