Melih Gökçek İstifa Etti Mi?

Odasını topladığı iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bu gece istifasını açıklayacağı belirtildi.

16 Ekim 2017 Pazartesi 19:54
Melih Gökçek İstifa Etti Mi?

AK Parti yönetimi tarafından istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün İstanbul’dan Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere Esenboğa Havaalanı’na gitti.

'AYAK ÜSTÜ SOHBET'

Kulislere Gökçek’in son kez Erdoğan’la görüşmek istediği yansırken, bu görüşmenin havalimanında olabileceği belirtildi. Ancak, Gökçek'in havaalanında özel görüşme şansı bulamadığı, Erdoğan’la ayak üstü sohbet ettiği öğrenildi.

Gökçek’in hem Dikmen’deki başkanlık konutunda hem de belediyedeki makam odasındaki kişisel eşyalarını topladığı iddialarının ardından bu gece istifa açıklamasını yapacağı bekleniyor. 

Son Güncelleme: 17.10.2017 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anonim 2017-10-16 20:19:08

Zamanı gelmişti.

Avatar
Burcu yılmaz 2017-10-16 20:23:16

24 yaşındayım. Kendimi bildim bileli melih gökçek ankara ya başkanlık yapıyor. Yeni bir kan lazımdı sonunda oldu.