MHP Ankara İl Başkanlığı Yeni Üye Olmak İsteyenlerle Dolup Taşıyor…

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, göreve geldiği günden bu yana partiye 5 bine yakın, yeni üye kazandırdı. Daha bir ayını doldurmadan hızla çalışmalarına başlayan Doğan’ın hedefi yerel seçimlerde hiçbir belediyeyi Millet İttifakına vermemek.

19 Ağustos 2023 Cumartesi 10:26

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Alparslan Doğan, Ankara İl Başkanı olarak görevlendirildi. Atamanın ardından yoğun günler geçiren MHP Ankara İl Başkanlığı, ziyaretçi akınına uğruyor.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Doğan, Doğan “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleriyle  bu göreve atanmış bulundum. Günlük 2 bin, 2 bin 500 kişi ağırlıyoruz. Hiç üye yapmadığımız gün 350-400 kişi üye yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle devam edeceğini düşünüyoruz. Genel Başkanımızın kucakladığı bir ortamda bizler de kucaklayarak Genel Başkanımızın uyumadığı bir dönemde, gece gündüz çalıştığı bir dönemde biz de evlatları olarak gece gündüz uyumadan çalışıp, mücadelemizi verip inşallah önce Ankara'da sonra da Türkiye genelinde genel başkanımızın, teşkilatımızın yüzünü güldürecek güzel başarılar alacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Daha bir ayını dahi doldurmayan Doğan partisine 5 bine yakın yeni üye kazandırdı.  Doğan “Biz burada misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz ama teşkilatlarımız da çalışıyor. İlçe teşkilatlarımız devamlı çalışıyor. İl yöneticisi arkadaşlarımız, divandaki arkadaşlarımız sahadalar. Seçim startını Genel Başkanımız zaten vermişti. Biz gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Doğan, "Genel Başkanımızın bu güvenini boşa çıkarmayıp, Ankara'da özellikle Millet İttifakı'na bir tane belediye vereceğimizi düşünmüyoruz" dedi.

 Doğan, MHP Genel Başkan Yardımcılarını da makamında ziyaret ederek İl başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında parti kurmaylarına bilgi vermeye devam ediyor.

Son Güncelleme: 19.08.2023 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.