Mustafa Tuna’dan Melih Gökçek’e ilk Teşekkür!

TRTHaber’de yayınlanan Anadolu Soruyor programının bu haftaki konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu. Tuna “Melih bey sağolsun Hacıbayram bölgesi, kale, ulus projesi ile ilgili 2005 yılında buraların ıslah edilmesi ile ilgili bir çalışma başlattı”dedi.

20 Nisan 2018 Cuma 11:00
Mustafa Tuna’dan Melih Gökçek’e ilk Teşekkür!

TRTHaber’de yayınlanan Anadolu Soruyor programının bu haftaki konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu. Tuna Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Afyon Kanal3 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Saadettin Ulusoy ve Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’ın sorularını cevapladı.

Tuna, seçimlerin erkene alınmasıyla ilgili şunları söyledi: “Seçimlerin erkene alınması çok daha verimli oldu. Çünkü seçim süreci uzadığı zaman kamuoyundaki beklentilerden dolayı bunun yan etkileri oluyor. Yatırımcı bürokraside farklı durumlar olabiliyor. Bu seçimlerin hızlı bir şekilde ve vatandaşımızın kararına göre bir an önce tamamlanması gerekiyor. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 50’den fazla oy alacağını öngörüyorum.

Aday olacak mısınız? Sorusuna ise Tuna şu cevabı verdi:

“Benim felsefemde aday olunmaz aday gösterilir bana bugüne kadar ne görev verildiyse ben onu en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettim” .

ANKAPARK la ilgili yeni bir yasaya ihtiyaç olduğunun altını çizen Tuna çalışmalar Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan’ın Ankara’da turizm konusunda yapılacak projeleri sorması üzerine sözlerine şöyle devam etti.

“Yanlış yapılaşma ve yanlış imar durumlarından dolayı tarihi bölgedeki yapılaşmalar turizmi etkiledi.. Son dönemde Melih bey sağolsun Hacıbayram bölgesi, kale, ulus projesi ile ilgili 2005 yılında buraların ıslah edilmesi ile ilgili bir çalışma başlattı. O yıllardan beri çaba ve gayret var bu çaba ve gayret ancak bu kadar noktaya gelebilir niye bu kadar olabildi çünkü kamulaştırmalar hukuki süreçler bunların hepsi zaman alıyor ancak böyle adım adım geldiğinden dolayı. İşin esası buralarda böyle çarpık yapılaşma olmaması gerekiyordu. Melih Bey de bu proje ile ilgili hakikaten çok ciddi çalışmalar yaptı ancak bu kadar oldu. Bizde ciddi çalışmalar yapıyoruz".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.