Önce Miting Sonra Kongre!

Ak Parti Ankara İl Başkanlığınn 6. Olağan Kongresi Yarın Yapılacak. Kongre öncesi Ankara Spor Salonu önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halka seslenecek.

17 Şubat 2018 Cumartesi 13:50
Önce Miting Sonra Kongre!

Ankara İl başkanı Nedim Yamalı Ankara Arena'da İl Kongresi öncesi basın toplantısı düzenledi

Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı'nın yaptığı basın toplantısında yaptığı konuşmada 2011 yılından bu yana birinci partiyiz. Genç, engelli ve kadın ağırlıklı kadromuzla her kesime hitap ediyoruz. 2019 seçimlerine çok çalışıp güçlü bir şekilde gireceğiz. Yarın ki kongremiz hayırlı uğurlu olsun." dedi. Konumasının devamında ise  "Zeytin Dalı Operasyonuna'da değindi ve askerlerimiz için başarı ve dua diledi.

Basın toplantısına vekil Murat Alparslan, Keçioren belediye başkanı Mustafa Ak ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kongre hazırlıklarını anlatan Ak Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı," kongre öncesi miting düzenlenerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halka seslenecek" dedi.

Yamalı, engelli vatandaşlarımız için de özel teknolojilerin kullanılacağını ifade etti.

Ak Parti Ankara 6. Olağan il kongresi 18 Şubat Pazar Günü saat 14:00'te Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiMitingKongre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.