Özhaseki Yarın Ankara'da Bu Milletin Gönlünden Geçen Olacak

CUMHUR İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, 'Yarın Ankara'da bu milletin gönlünden gelecek.

30 Mart 2019 Cumartesi 15:30
Özhaseki Yarın Ankara'da Bu Milletin Gönlünden Geçen Olacak

CUMHUR İttifakı AK Parti AnkaraBüyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki , "Yarın Ankara'da bu milletin gönlünden gelecek olacak. Katiller, gökyüzündeki hoca kılıklı sapık sevineceğim. Millet sevinecek, bayrak, ezan sevdalıları sevinecek inşallah" dedi.
AK Parti'nin 'li Mehmet Özhaseki, yarın yapilacak yerel | seçim Çalışmaları Kapsamında İçişleri bakanı Süleyman Soylu ile Birlikte Ankara'nın Keçiören ettik Yenimahalle ilçelerinde halkı otobüsten selamladı. Bakan Soylu ve Özhaseki, Yenimahalle Şentepe'de otobüsten inerek arayabilir ve ilçe sakinleriyle sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
'5 YIL BOYUNCA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ'
YenimahalleMehmet Özhaseki, "toplanan kalabalığa seslenen," Yarın da sandıklara gidip asıl görevimizi yapıp, Ankara'da bu milletin gönlünden gelecek olacak inşallah. Katiller, katındaki hoca kılıklı sapık sevineceğim inşallah. akşam sandıklardan bu milletin isteği çıkınca 5 yıl boyunca durmadan gece gündüz çalışacağız, büyüklük layık olmak çalışacağız. Bundan endişeniz olmasın. Dualarıyla desteklerinizi bekliyoruz "dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.