Sinan Burhan, Yavaş’a Sordu: “ Ne Zaman Hizmet Başlayacak? ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Burhan, Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında, Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sosyal medyada eski yönetimleri suçlamak, tasarruf haberlerini paylaşmak yerine artık hizmete başlanmalı çağrısında bulundu. Burhan Siteler esnafının sorunlarını da Meclis Kürsüsünden anlattı.

15 Şubat 2020 Cumartesi 11:05
Sinan Burhan, Yavaş’a Sordu:  “ Ne Zaman Hizmet Başlayacak? ”

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, Şubat Ayı  Meclis Toplantısında Konuştu.

Burhan;

Biz Ankara’ya yapılacak tüm hizmetlerde bir olalım beraber olalım hep birlikte Ankara’nın sorunlarını çözelim istiyoruz. . Bu anlamda bir sorun aktarmak da istiyorum. Ben Altındağ İlçesi ile ilgili olarak özellikle sitelerle ilgili olarak birkaç cümle söylemek istiyorum.  Siteler esnafı ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bir yıl içerisinde sitelere yönelik yeterince hizmet alınmadığını çok ciddi sıkıntılar olduğunu siteler esnafı bizlere ifade ettiler. Örneğin bir yıl önce 8 adet Tuvalet sözü verilmişken Sayın Mansur Yavaş’ın göreve geldiği andan sonra bugün bir tane bile yapılmamıştır. Bir tuvalet dahi yapılmadığını ifade ediyorlar. Ben siteler yönetimi ile de görüştüm. Yine asfalt noktasında çok ciddi eksiklikler var. Tabi kış ayı olması nedeniyle sıcak asfaltın olması mümkün değil. Ancak yama dahi yapılamıyor. Siteler esnafı asfalt noktasında çok ciddi şikayet içerisinde. Kaldırım ve otoparkla ilgili çok ciddi sıkıntılar var” diye konuştu.

Sinan Burhan konuşmasına şöyle devam etti:

,”Siteler Esnafı özellikle meclis kürsüsünden halkın sosyal sorunlarını dile getirmemizi istiyor. Esnafımız  Siyasi polemikler  yerine icraat yapılsın Ankara’ya hizmet edilsin istiyor. Sayın Mansur Yavaş eğer hizmet ederse biz alkışlamaktan, teşekkür etmekten imtina etmeyiz.

Ama şahsi olarak şunu çok net söyleyebilirim bir yıl içerisinde Eskişehir yolu üzerinde yapılan alt geçidin dışında ben hiçbir hizmet görmedim. Varsa da söylesinler teşekkür edelim. Yine Ostim  İvedik gibi Ankara’nın işini ekmeğini üretimini büyütecek olan sitelere yönelik çalışmalarda yapılmıyor.

Meclis Üyesi Burhan  “ Sadece sosyal medya ve medya üzerinden israfı engelledik gibi ya da geçmiş dönemdeki yolsuzlukları kestik gibi sözlerle bu süreç yönetilemez. Bir yere kadar gider.  Çünkü gerçeklik her zaman algıları bir müddet sonra ortadan kaldıracaktır. Yolsuzluk, usulsüzlük bunlar varsa da hep birlikte üstüne gideriz. Biz kul hakkını önemseyen bir siyasi gelenekten geliyoruz. Geçmişte Ankaralının bir kuruşunu yiyenler varsa da haram zıkkım olsun. Hukuk önünde de hesabını versin.

Benim istirhamım şu ikide bir geçmişteki yönetimler şunu yaptı bunu yapmadı demeyelim 31 Mart’ta geçmişteki yönetim seçimleri kaybetmiştir, yeni bir dönem ortaya çıkmıştır. Ankaralı vatandaşlar sayın Mansur  Yavaşa bir kredi açmıştır. Bu kredinin çok pozitif anlamda kullanılması lazım hizmete dönmesi lazım. Eğer hizmete dönmezse Ankaralılar gerekli cezayı sandıkta vereceklerdir. Ben şunu bekliyorum 31 Martta eski dönem bitti ama yeni dönemde ne zaman hizmet başlayacak onun tarihini henüz ben bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Sinan Burhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.