Sincan Belediye Başkanı Ercan: “Gençler ve Çocukların Mutluluğu Bizim İçin En Önemli Konu”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Millet Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Ercan” Bizim için gençlere çocuklara yapılan yatırım ülkeye yapılan yatırım demektir. Çocuklarımızın hem eğitim hayatında hem akademik hayatında ama aynı zamanda da kültürde, sanatta, sporda yaptığımız yatırımlar onların geleceğini şekillendiren, ülkemizin de çıtasını yükselten işler olduğunu düşünüyorum. O yüzden de gençlere ve çocukları çok ciddi bütçe ayırıyoruz” dedi.

21 Eylül 2023 Perşembe 11:33

Ercan “ On binlerce çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunduk aynı zamanda bu yıl başarılı öğrencilerimize de ödül verdik, üniversitesi sınavında dereceye giren çocuklarımıza Sincan’da gelen çocuklarımıza ödül verdik.  Adıyaman'da da aynı şeyi yaptık. Kardeş şehrimiz, depremde çok orada bulunduk çok işler yaptık, orada da gençlerimizi benzer şekilde ödüllendirdik. Biz belediyeciliği  klasik belediyecilik ve yeni nesil belediyecilik olarak ikisinin bir arada düşünüldüğü bir sinerji şeklinde tarif ediyoruz. Sadece yoldu, kaldırımdı, çöptü değil, bizim için belediyecilik aynı zamanda kültür demek, sanat demek, eğitim demek, akademi demek. O yüzden birçok yatırımınız var” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.09.2023 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.