Uslu: “Devletin Alternatifi Zillet’tir”

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Olcay Eşgi’nin hazırlayıp Sunduğu Ankara Konuşuyor programının konuğu oldu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Uslu, “Devletin Alternatifi Zillet’tir dedi.

24 Ocak 2018 Çarşamba 13:54
Uslu: “Devletin Alternatifi Zillet’tir”

Ak Parti Çorum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Salim Uslu KONTV’de yayınlanan ve Olcay Eşgi’nin sunduğu Ankara Konuşuyor programının konuğu oldu. Uslu, Afrin Operasyonu’na karşı çıkanlar Suriye’yi , Irak’ı görmüyorlar mı, insanlar ölüyor, devletin alternatifi zillet’tir dedi.

Afrin’in, Türkiye’nin sınırlarının korunması açısından stratejik önemine de dikkat çeken Uslu, “Türkiye NATO Üyesi bir ülke NATO neden bu konuda sessiz kalıyor” diye sordu.

Zeytindalı Harekatının insani ve ahlaki unsurlar göz önüne alınarak yürütüldüğüne işaret eden Uslu, Türkiye sivil vatandaşların güvenliğini öncelikli olarak gözetmektedir ifadesini kullandı.

Uslu, ABD’nin ekonomik anlamda da hayallerine ulaşamadığını belirterek “Türkiye, en hızlı büyüyen ülkeler arasında. Kredi Derecelendirme Kurulu’nun açıklamaları siyasidir. Biz panik olmaz günlük hayatımıza devam edersek Türk ekonomisi güçlenerek büyümeye devam edecektir” diye konuştu.

Uslu programın sonunda 28 Ocak Pazar Günü yapılacak  Ak Parti Çorum İl Kongresine de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet etti.

Anahtar Kelimeler:
Salim UsluKontv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.