Veysel Tiryaki Cumhuriyetin İnternet Sitesi’ndeki Haberine Göre Anketlerde Önde Gidiyor…

Cumhur İttifakı Yenimahalle Adayı Veysel Tiryaki, Cumhuriyet Gazetesi’nin İnternet Sitesinde çıkan haberine göre anketlerde önde gidiyor. Seçim çalışmalarına başladığı ilk günlere oranla oy oranları hızlı bir yükselişe geçen Tiryaki’nin Yenimahalle’yi kazanacağı konuşuluyor. Dikkat çekici taraf ise bu haberin Cumhuriyet Gazetesi’nin haber portalın'da yayınlanması….

06 Mart 2019 Çarşamba 10:38
Veysel Tiryaki Cumhuriyetin İnternet Sitesi’ndeki Haberine Göre Anketlerde Önde Gidiyor…

Altındağ’da 3 dönem belediye başkanlığı görevini yapan Veysel Tiryaki şimdi de Yenimahalle’yi marka ilçe yapmak için devasa projelerle seçim çalışmalarını yürütüyor. CHP’li Fethi Yaşar’ın karşısında büyük ve somut projelerle çıkan Veysel Tiryaki, ilçe sakinleri tarafından kısa sürede benimsendi. Oy oranları her geçen gün artan Tiryaki’nin son anketlere göre de önde olduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre Tiryaki, anketlerde önde gidiyor…

Son Güncelleme: 06.03.2019 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.