Yenimahalle'de Veysel Tiryaki'nin Oyları Arttı, Rakipler Sinirini Afişlerden Çıkardı

31 Mart Yerel Seçimleri'ne yaklaşırken adayların reklam amaçlı astığı pankartların kesildiği iddiası Ankara Yenimahalle'de büyük yankı uyandırdı.

15 Mart 2019 Cuma 13:52
Yenimahalle'de Veysel Tiryaki'nin Oyları Arttı, Rakipler Sinirini Afişlerden Çıkardı

Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin, Yenimahalle’nin çeşitli bölgelerine astığı seçim afiş ve pankartlarının, CHP’li kişiler tarafından kesilip yerlere atıldığı iddia edildi.

Pankartların kesilmesi olayı, Yenimahalle'de yapılan anketler sonucu Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'nin oylarının artması sonucu yapılan bir saldırı olduğu söylentileri ortaya çıktı.

Olayın emniyete intikal ettirildiği ve mobese kayıtlarının incelendiği öğrenilirken, afişleri kesmekle yetinmeyen saldırganların hıncını afiş ve pankartları parçalayarak almaya çalıştığı iddia edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.