Baharevleri Sakinleri ATA'nın Huzurunda

Çankaya Belediyesinin ileri yaştaki Çankayalılara hizmet verdiği Baharevleri, üyelerine çeşitli gezi ve ziyaretler de düzenliyor

11 Şubat 2018 Pazar 21:15
Baharevleri Sakinleri ATA'nın Huzurunda

Çankaya Belediyesinin ileri yaştaki Çankayalılara hizmet verdiği Baharevleri, üyelerine çeşitli gezi ve ziyaretler de düzenliyor. Sokullu Baharevi üyesi 70 Çankayalı ziyaret etmeyi çok istedikleri Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktı.

Çankaya Belediyesi bünyesindeki Baharevleri'nin üyelerini film gösterimi, sağlık seminerleri, drama gibi etkinliklerle buluşturmasının yanı sıra gezi ve önemli yerlere ziyaret programı da düzenliyor. Son olarak Sokullu Baharevi üyelerini görmeyi çok istedikleri Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda duygulu anlar yaşayan Çankayalılar Belediye’ye bu imkanı sunduğu için teşekkür etti.

Belediye bünyesinde hizmet veren Cebeci, Oran, Sokullu, Mutlukent, 100. Yıl ve Ayrancı Baharevlerinden dileyen her vatandaş yararlanabiliyor. Birinci basamak hemşirelik hizmetleri, fiziksel egzersiz ve dans dersleri, satranç, tavla gibi aktivitelerden yararlanma imkanı sunan Baharevleri, Alzheimer, geriatri, hipertansiyon, diyabet gibi sağlık konularında seminerlere de ev sahipliği yapıyor.  

Anahtar Kelimeler:
çankayaBaharevi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.