Kayseri'de "özel" öğrenciler işaret dili ile İstiklal Marşı'nı okudu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki bir okulda zihinsel engelli öğrenciler işaret dili ile İstiklal Marşı'nı okudu. İstiklal Özel Eğitim Okulu bahçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma...

12 Mart 2021 Cuma 13:18
Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki bir okulda zihinsel engelli öğrenciler işaret dili ile İstiklal Marşı'nı okudu.

İstiklal Özel Eğitim Okulu bahçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Programda yaklaşık 50 öğrenci, işaret dili ile İstiklal Marşı'nı okudu, Çanakkale Türküsü ile çeşitli şiirleri seslendirdi.

Okul Müdürü Osman Morsümbül, İstiklal Marşı'nı işaret dili ile okuyarak engelli bireyler için farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti.

Morsümbül, İstiklal Marşı'nın önemini anlatarak, katılım sağlayan öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilere öğretmenleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.