Red Bull Flick’te ilk eleme heyecanı

- Elemelere katılan tüm oyuncular, Red Bull tarafından tasarlanan CS:GO haritalarında 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek

07 Nisan 2022 Perşembe 14:42
Red Bull Flick’te ilk eleme heyecanı

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin büyük ve rekabetçi CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick, 2022 yılında yeni şampiyonunu belirlemek için başlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, katılımcılarına özel bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Red Bull Flick’te mücadele 9 Nisan'da yapılacak ilk çevrim içi elemeyle başlayacak.

Elemelere katılan tüm oyuncular, Red Bull tarafından tasarlanan CS:GO haritalarında 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek.

6’sı çevrim içi, İstanbul ve Ankara’da yapılacak 2 de çevrim dışı şehir elemesinde başarılı olan takımlar isimlerini play-off turuna yazdıracak.

- Türkiye şampiyonu Kopenhag yolcusu

CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin mücadelesine sahne olacak Red Bull Flick’te play-off turu 9 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Play-off turunu da başarıyla geçen takımlar, 14 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak büyük finalde Türkiye’nin en iyisi olmaya çalışacak.

Finalde kupaya uzanan takım, Red Bull Flick Kopenhag Invitational’a katılma hakkı kazanacak.

Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Red BullRed Bull Flick
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.