Sivas'taki kış festivali dondurucu soğuğa rağmen farklı etkinliklere sahne oldu

SİVAS (AA) - Sivas'ta bu yıl ilk kez düzenlenen kış festivali kapsamındaki etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Sivas Belediyesince organize edilen festivalin son gününde tarihi Cumhuriyet Meydanı'nda sahnelenen halk oyunları...

26 Aralık 2021 Pazar 15:46
Sivas'taki kış festivali dondurucu soğuğa rağmen farklı etkinliklere sahne oldu

SİVAS (AA) - Sivas'ta bu yıl ilk kez düzenlenen kış festivali kapsamındaki etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sivas Belediyesince organize edilen festivalin son gününde tarihi Cumhuriyet Meydanı'nda sahnelenen halk oyunları gösterileri ile çeşitli spor etkinlikleri beğeniyle izlendi.

Dondurucu soğuğa rağmen meydanı dolduran vatandaşlar, yöresel ürünler ve kentte çekilen fotoğrafların yer aldığı stantları da gezdi.

Öte yandan ziyaretçiler, meydanın çeşitli kısımlarına konulan varillerde yakılan ateşlerin etrafında ısınmaya çalıştı.

Festivaldeki etkinlikleri izlemeye gelen ziyaretçilerden Murat Adil, "Festival hava soğuk olmasına rağmen etkinliklerle çok sıcak geçiyor. Katılım da yoğun. Biz bu kadar katılım olacağını düşünmüyorduk ama soğuğa rağmen herkes meydanı doldurdu. Ayrıca meydanda halkın ısınması için varil içerisinde ateş de yakılmış. Biraz burada ısındıktan sonra festivali izlemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Festivalin kapanışında akşam saatlerinde sanatçı Tuğçe Kandemir sevenleriyle buluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.