Sincan Belediyesi, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara evde temizlik hizmeti sunuyor

Sincan Belediyesi, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sevgi ve özenle temizlik ve bakım hizmeti sunarak yüzlerini güldürüyor. Gıdadan kıyafete kadar her türlü yardımı sağlayan belediye, şimdi de "Evde Temizlik Hizmeti" ile vatandaşların yanında yer alıyor.

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:02
Sincan Belediyesi, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara evde temizlik hizmeti sunuyor

Bakıma muhtaç olduğu tespit edilen vatandaşların evlerine ziyaretler gerçekleştiren Sincan Belediyesi ekipleri, genel temizlik ihtiyaçlarını karşılıyor. Yapılan incelemeler sonucunda belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, evde temizlik hizmetinden yararlanmak için Sincan Belediyesi'nin 444 4 762 numaralı Çözüm Merkezi'ni arayarak bilgi alabilirler.

Sincan Belediyesi'nin bu insan odaklı hizmeti, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırarak onlara destek olmayı amaçlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.