ORSİAD Başkanı Çamur, "borç yapılandırmasından yararlanma" çağrısında bulundu

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Levent Çamur, borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemenin yerinde bir karar olduğunu belirterek, "Bizlere düşen bu olanakları...

09 Haziran 2021 Çarşamba 15:25
ORSİAD Başkanı Çamur,

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Levent Çamur, borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemenin yerinde bir karar olduğunu belirterek, "Bizlere düşen bu olanakları iyi değerlendirip, verilen süre içerisinde yapılandırmadan faydalanmaktır." ifadesini kullandı.

Çamur, Resmi Gazete'de bugün yayımlanarak yürürlüğe giren, vergi, vergi cezaları, gecikme faizi, idari para cezaları, sigorta primleri, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü​​​​​​​ (KYK) borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Vergi Barışı’nın piyasalara canlılık getireceğini, üreten kesime can suyu olacağını belirten Çamur, düzenlemenin son derece sıkıntılı bir döneme denk geldiğini, bu anlamda büyük önem taşıdığını bildirdi.

Çamur, "yapılandırmadan yararlanın, bu fırsatı kaçırmayın" çağrısında da bulunarak, şunları kaydetti:

"Borcunu zamanında ödeyenle ödemeyenin tartışılacağı zaman, bu zaman değildir. Bu dönemde yapılandırmaya çok ihtiyaç vardı, çok yerinde bir karar olmuştur. Bizlere düşen bu olanakları iyi değerlendirip, verilen süre içerisinde yapılandırmadan faydalanmaktır. OSTİM, İvedik ve Sincan OSB’lerdeki üyelerimiz başta olmak üzere tüm borçlu mükellefleri çarkların dönmesi için borç ve faiz yükünden kurtulmaya çağırıyoruz."

Anahtar Kelimeler:
BorçORSİADVergi Barışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.