Bünyan'da Kaymakam Şahin ve Başkan Altun'dan pazarda denetim

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Kaymakam Ömer Şahin, pazar yerinde denetimde bulundu.Pazar esnafına kolaylık dileyen Kaymakam Şahin ve Başkan Altun, esnaf ve vatandaşlara koronavirüs salgınına karşı uyulması gereken...

11 Kasım 2020 Çarşamba 09:08
Bünyan'da Kaymakam Şahin ve Başkan Altun'dan pazarda denetim

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Kaymakam Ömer Şahin, pazar yerinde denetimde bulundu.

Pazar esnafına kolaylık dileyen Kaymakam Şahin ve Başkan Altun, esnaf ve vatandaşlara koronavirüs salgınına karşı uyulması gereken kuralları hatırlattı.

Başkan Altun, "Bizler kurum olarak üzerimize düşen çalışmaları yerine getirirken, hemşehrilerimizden de aynı duyarlılığı göstererek, tedbiri elden bırakmamalarını istiyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımız maske kullanımına ve sosyal mesafeye dikkat etmeli, hijyen konusunda duyarlı olmalı. Bu zorlu süreçte tekrar başa dönmeyelim, lütfen sevdiklerimiz için tüm kurallara uyalım." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.