CHP Kırşehir İl Başkanlığından "Sorunu biliyoruz, çözeceğiz" etkinliği

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir İl Başkanlığı tarafından "Sorunu biliyoruz, çözeceğiz" etkinliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelindi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlik kapsamında, CHP Kırşehir...

04 Haziran 2022 Cumartesi 13:19
CHP Kırşehir İl Başkanlığından

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir İl Başkanlığı tarafından "Sorunu biliyoruz, çözeceğiz" etkinliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelindi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlik kapsamında, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ardından CHP milletvekilleri ve beraberindeki heyet, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlıklarını ziyaret ederek, kentin ekonomik yapısı ve kalkınma odaklı planlamalar konusunda istişarelerde bulundu.

Başkan Ekicioğlu, kenti yakından takip ettiklerini ve sorunları çözüme kavuşturmak için iddialı olduklarını belirtti.

Ekicioğlu, "Şehrimizde sorunların çözümü için ilk yapılması gereken ve en önemli başlangıç, sorunları yaşayanlardan dinlemek olmuştur. Birlikte ortak çözüm üretmek için hızlı ve doğru adımlar atacağız. İlimizdeki gerek sivil toplum kuruluşları, gerek odalar, borsalar gerekse sendika ve derneklerle hareket edeceğiz. Halkımızın tüm katmanlarıyla sürekli istişare halinde olacağız. Hep birlikte sorunları tespit edecek ve çözümler konusunda da ortak akıl yürütmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ChpKırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.