Çubuk'tan Zeytin Dalı Harekatı'na destek kampanyası

- Kampanya kapsamında toplanacak ev yemeği, turşu, yün atkı, çorap, bere gibi ürünler Mehmetçik'e gönderilecek

29 Ocak 2018 Pazartesi 16:35
Çubuk'tan Zeytin Dalı Harekatı'na destek kampanyası

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kampanya başlatıldı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Belediyesi tarafından organize edilen, bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin de destek verdiği kampanya kapsamında toplanacak ev yemeği, turşu, yün atkı, çorap, bere gibi ürünler Mehmetçik'e gönderilecek.

Dernek Başkanı Zeki Avan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe halkı olarak her daim devletin ve güvenlik güçlerinin arkasında olduklarını söyledi. Harekatta görevli askerler için sürekli dua edildiği hatırlatan Avan, Çubuk ilçesi olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da Mehmetçik'in yanında olduklarını vurguladı.

Avan, "Devletimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla ev yemekleri, turşu ile yün örgü atkı, bere, çorap gibi ürünleri toplamak için kampanya başlattık. Sağ olsun Belediye Başkanımız Tuncay Acehan bize bu konuda çok büyük destek veriyor. İlçedeki tüm sivil toplum kuruluşlarımız ve siyasi parti temsilcileri de destek olacaklarını söylediler. İnşallah bu desteklerle Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde toplanacak ürünleri 2 Şubat'ta Mehmetçik'imize göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.