Hüyük'teki fırınlarda denetim

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde faaliyet gösteren fırınlar denetlendi.Hüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı çevre sağlık memurları ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne...

11 Mart 2022 Cuma 17:24
Hüyük'teki fırınlarda denetim

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde faaliyet gösteren fırınlar denetlendi.

Hüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı çevre sağlık memurları ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol mühendisleriyle birlikte ilçedeki fırınlar denetlendi.

Ekipler denetimlerde, hijyen, temizlik ve gramaj eksikliği inceledi. Denetimlerde eksiklik tespit edilen işyeri sahiplerine eksikliklerini gidermesi konusunda uyarılarda bulundu.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, denetlemelere ilişkin yaptığı açıklamada, yaklaşan ramazan ayı öncesinde bu tür denetimlerin ilçe genelinde artarak devam edeceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.