Jandarma ekipleri Seydişehir'de öğrencilere trafik eğitimi verdi

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde jandarma ekiplerince öğrencilere trafik eğitimi verildi.Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığınca, trafik güvenliği konusunda farkındalığın artırılması amacıyla hazırlanan...

08 Mart 2022 Salı 19:08
Jandarma ekipleri Seydişehir'de öğrencilere trafik eğitimi verdi

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde jandarma ekiplerince öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığınca, trafik güvenliği konusunda farkındalığın artırılması amacıyla hazırlanan Mobil Trafik Eğitim Tırı'nda, Ortakaraöen Mahallesi'ndeki öğrenciler ve vatandaşlara trafik eğitimi verildi.

Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Lisesi'nin bahçesinde gerçekleştirilen eğitimde, 6-9 yaş aralığındaki öğrencilere yaya yolu önceliği, 16-18 yaş aralığındaki öğrencilere de emniyet kemeri takılmaması durumunda araç içerisinde yaşanacaklar uygulamalı olarak anlatıldı.

Programa öğrenci velilerine de KADES ile çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen uygulamalar tanıtıldı.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.