Kahramankazan'da satranç turnuvası düzenlendi

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kahramankazan’da Satranç Turnuvası düzenlendi.Kahramankazan Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvaya 350 sporcu...

15 Temmuz 2022 Cuma 16:22
Kahramankazan'da satranç turnuvası düzenlendi

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kahramankazan’da Satranç Turnuvası düzenlendi.

Kahramankazan Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvaya 350 sporcu katıldı.

Halk pazarı alanında yapılan turnuva, yedi kategoride gerçekleştirildi.

Turnuvanın açılışına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ile şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Turnuvanın açılış hamlesini yapan Oğuz, hain darbe girişiminin engellenmesinin sembol ilçesi haline gelen Kahramankazan'da satranç sporcuları ve ailelerini ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, "Sporcuların yapacakları her hamle, onların gelişimine önemli katkılar sunacaktır. Turnuvaya katılan sporculara ve ailelerine teşekkür ediyorum." dedi.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.