Karaman'da kaykay pistinde çalışmalar sürüyor

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yatırım programı kapsamında Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu alanı içerisinde yapımına başlanılan beton zeminli kaykay pistinde çalışmaların devam ettiği bildirildi.İl Müdürlüğünden...

18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:42
Karaman'da kaykay pistinde çalışmalar sürüyor

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yatırım programı kapsamında Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu alanı içerisinde yapımına başlanılan beton zeminli kaykay pistinde çalışmaların devam ettiği bildirildi.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 30 Mart 2021 tarihinde yer teslimi yapılan beton zeminli kaykay pistinde çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Gençlerin keyifli vakit geçirmesi ve güvenli bir ortam da spor yapabilmeleri için yapılan pistin saha betonu da ekipler tarafından atılarak, rampaların kurulumunun tamamlanacağı ifade edilen açıklamada, "Gençlerin büyük bir heyecanla beklediği kaykay pisti, yapılacak olan ışıklandırma sistemi ile akşamları da kullanılabilecek. Karaman’da bir ilk olacak beton zeminli kaykay pistinin Eylül ayı içerisinde yapımı tamamlanarak hizmetine girmesi bekleniyor." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.