Kayseri'de Afgan derneği 500 çocuğa oyuncak dağıttı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Afgan Mülteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 500 çocuğa oyuncak hediye etti.Dernekten yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dışarı çıkamayan 0-6 yaş grubu 500 çocuğa, araba,...

22 Şubat 2021 Pazartesi 13:53
Kayseri'de Afgan derneği 500 çocuğa oyuncak dağıttı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Afgan Mülteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 500 çocuğa oyuncak hediye etti.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dışarı çıkamayan 0-6 yaş grubu 500 çocuğa, araba, bebek ve hikaye kitabı gibi çeşitli hediyeler verildi.

Dernek Başkanı Dr. Zakira Hekmat, salgınla evde kalan çocukları mutlu etmek istediklerini belirtti.

Salgınla birlikte çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye çalıştıklarını anlatan Hekman, şunları kaydetti:

"Pandemiyle çocuklar okullara ve parklara gidemez oldu. Çocuk deyince hep oyun ve oyuncaklar aklımıza gelse de bunlara kolayca ulaşamayan binlerce çocuğun varlığını tahmin etmek zor değil. Bu çocukları dernek olarak mutlu etmeye çalıştık çünkü mutlu çocuk mutlu aile ve mutlu toplum demektir. Derneğimiz oyuncak kitlerini, 0-3 yaş ve 4-6 yaş olmak üzeri iki farklı kategoriye uygun hediye ettik."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.