Kayseri'de polisin "dur" ihtarına uymayan 3 şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak, çekme belgeli otomobille kaçmaya çalışan 3 zanlı kovalamaca sonucu gözaltına alındı.Kent merkezinde seyreden 38 AEU 405 plakalı otomobildekiler, polisin "dur"...

11 Mayıs 2021 Salı 00:26
Kayseri'de polisin

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak, çekme belgeli otomobille kaçmaya çalışan 3 zanlı kovalamaca sonucu gözaltına alındı.

Kent merkezinde seyreden 38 AEU 405 plakalı otomobildekiler, polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya başladı.

Polis ekiplerince takip edilen otomobil, merkez Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi Şanlı 1. Sokak'ta durduruldu.

Çekme belgeli olduğu tespit edilen otomobilin, ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücüsü C.K. ile arkadaşları İ.B. ve B.Ö. polis tarafından gözaltına alındı.

Sürücü ile arkadaşlarına "trafiği tehlikeye sokmak", "sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak" ve "çekme belgeli aracı trafikte kullanmak" suçlarından cezai işlem uygulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.