KEDAM temsilcileri Karaman Valisi Akkoyun'u ziyaret etti

Karaman (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Karaman İl Temsilcisi Hasibe Ceyhan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Tuncay Akkoyun’u ziyaret etti.Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, KADEM İl Temsilcisi Hasibe Ceyhan, Akkoyun'u tebrik...

07 Haziran 2022 Salı 14:04
KEDAM temsilcileri Karaman Valisi Akkoyun'u ziyaret etti

Karaman (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Karaman İl Temsilcisi Hasibe Ceyhan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Tuncay Akkoyun’u ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, KADEM İl Temsilcisi Hasibe Ceyhan, Akkoyun'u tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vali Akkoyun, KADEM heyeti ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Akkoyun, aile ve toplum yapısının temel direği olan kadınların, eğitim, kültür ve ekonomi gibi sosyal alanlarda daha fazla varlık göstermeleri için gereken desteğin sağlanacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.