Kırıkkale'de 11 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 11 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin ardından taburcu edildi. İddiaya göre, ilçede bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören...

02 Aralık 2021 Perşembe 16:29
Kırıkkale'de 11 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

 Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 11 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İddiaya göre, ilçede bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören 11 öğrenci, öğle arasında bir restoranda yedikleri dönerin ardından rahatsızlandı.

Mide bulantısı ve halsizlik şikayetleriyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müşahede altına alınan 11 öğrenci, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin de inceleme yapılması için iş yerinden numune aldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 02.12.2021 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.