Mahmut Aksoy’dan İpek Halı Dokumacılığı Projesi

- İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, ilçedeki ev hanımlarının meslek ve gelir sahibi olmaları için belediye bünyesinde kurslar açacaklarını ifade etti

05 Mart 2019 Salı 13:27
Mahmut Aksoy’dan İpek Halı Dokumacılığı Projesi

ANKARA(AA) - İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, Gölbaşılı kadınlar için İpek Halıcılık projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde kadınlarla sohbet eden Aksoy, özellikle İpek Halıcılığı ile ilgili projelerinin olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Gölbaşı’ndaki hanımlarımız için güzel projelerimiz var. Bunlardan biri de İpek Halı Dokumacılığı. Kadınlarımız meslek ve gelir sahibi olacak. Bizim söylediğimiz bir şey var. Tüketen değil, üreten bir belediye olacağız. İpek halıcılık kursları açacağız, halı tezgahlarını biz vereceğiz ve yapılan halıları satın alacağız. İçinde sevgi çiçeği motiflerinin ve birçok motifin yer aldığı ipek halılar, Gölbaşılı kadınlarımızın elinde hayat bulacak. Göl kenarında kuracağımız organik ürünler pazarında kadınlarımız el emeklerini ve yöresel yemeklerini satarak bütçelerine katkı sağlayacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.