Öğrencilerden huzurevine ziyaret

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi gönüllüleri "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında, yaşlılara saygı haftası nedeniyle Alparslan Türkeş Huzurevini ziyaret etti. Sorgun Gençlik Merkezi gençlik lideri Enver Taşkın, Feyzullah Bektaş...

27 Mart 2019 Çarşamba 14:00
Öğrencilerden huzurevine ziyaret

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi gönüllüleri "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında, yaşlılara saygı haftası nedeniyle Alparslan Türkeş Huzurevini ziyaret etti.

Sorgun Gençlik Merkezi gençlik lideri Enver Taşkın, Feyzullah Bektaş Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve gönüller ile huzurevini ziyaret ettiklerini belirterek, "Bugün genciz ama gün gelecek hepimiz yaşlanacağız. Bunun için empati yapıp yaşlılarımızı yalnız bırakmamamız gerekiyor. Bu nedenle bizler de Alpaslan Türkeş Huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek ellerini öptük, sohbet ettik." dedi.

Taşkın, ziyaret sonrası daha önce hiç sinemaya gitmemiş çocukları sinemaya götürdüklerini, ardından da Yozgat Gençlik Merkezini gezip, spor salonunda futbol oynadıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.