Orta ilçesinde fidanlar toprakla buluşturuldu

ÇANKIRI (AA) - 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Çankırı'nın Orta ilçesinde fidanlar toprakla buluşturuldu.Büğdüz ormanlık mevkisinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Mehmet Ali Uzun, Orta ilçesinin orman bakımından...

12 Kasım 2021 Cuma 08:40
Orta ilçesinde fidanlar toprakla buluşturuldu

ÇANKIRI (AA) - 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Çankırı'nın Orta ilçesinde fidanlar toprakla buluşturuldu.

Büğdüz ormanlık mevkisinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Mehmet Ali Uzun, Orta ilçesinin orman bakımından fakir olduğunu söyledi.

Ağaçlandırma faaliyetini hız kazandıracaklarını belirten Uzun, "Bugün 600, ilçe genelinde ise 5 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Gelecek nesillere daha yeşil bir Orta ilçesi bırakmak için ağaçlandırma faaliyetlerine hız kazandırmamız lazım. Bugün burada başlattığımız hareket inşallah bugünle sınırlı kalmayacak, ileride daha yeşil bir Orta için ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Programa Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.​​​​​​​

​​​​​​​


Anahtar Kelimeler:
çankırıOrtaFidan Dikimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.